Renovatie Kunstmeststrooier

De opdracht:Herstellen van het plaatwerk, ontroesten, verzinken en natlakken.
Ons advies:In dit geval heeft de opdachtgever ons een gespecificeerde opdracht gegeven en is er geen sprake van een adviesgesprek geweest.
Werkwijze:Wij hebben de kunstmeststrooier eerst gedemonteerd, na het stralen hebben wij het plaatwerk hersteld en uitloopopeningen geboord voor het verzinkproces. Hierna is de constructie in losse delen verzinkt. Na het verzinkproces is de kunstmeststrooier coatgereed gemaakt en nagestraald en in een meerlaags epoxy-verfsysteem gezet. Hierna is alle schroefdraad nagetapt en hebben wij de kunstmeststrooier weer geassembleerd.
Eindresultaat:Het eindresultaat is een kunstmeststrooier die er niet alleen als nieuw uitziet maar beter dan nieuw beschermd is tegen corrosie.