Voor vragen over Verzinkerij Depot ZuidWest neem gerust contact met ons op , ook moeilijke vragen zijn welkom.

Het wegen

Bij ontvangst van uw producten worden deze gewogen

Transport

niet het juiste transport voor handen, geen probleem, de haal en breng service van Verzinkerij Depot Zuidwest kan uitkomst bieden.

Service

Verzinkerij Depot Zuidwest bied een uitgebreide service.  Wij kunnen u adviseren hoe u uw constructie op bouwt, zodat de uitloopopeningen van de juiste afmetingen zijn en dat deze op de juiste plaats zitten alvorens uw constructie wordt aangeboden om verzinkt te  gaan worden .
Een uitgebreid advies welk basis materiaal en welke afwerking het best geschikt  is voor toepassing op uw product.  Indien gewenst komen wij op locatie uw constructie inspecteren alvorens deze aan te bieden bij de Verzinkerij.

Transport

Heeft u niet het juiste transport voor handen, dan kan de haal en breng service van  Verzinkerij Depot Zuidwest een uitkomst bieden, wij hebben een vrachtwagen tot onze beschikking waar constructies tot 4.5 meter op vervoerd kunnen worden. Nog grotere constructies? Geen probleem, via onze partner kunnen wij u ook hiermee van dienst zijn.  Wilt u uw producten buiten reguliere openingstijden afgehaald en of afgeleverd krijgen  dan kunnen wij dit op afspraak verzorgen.

Spoed

Uw wens is onze uitdaging, voor spoedopdrachten kunnen wij uw producten bij u op halen en rechtstreeks naar onze Verzinkerij transporteren, en na het verzinken afleveren op locatie. Doorlooptijd in overleg.

Flexibel

Verzinkerij Depot Zuidwest, is flexibel. Wilt u uw producten buiten reguliere openingstijden aanleveren of ophalen dan is dit  geen enkel probleem, op afspraak kunnen wij aanwezig zijn wanneer het u uitkomt.

Consumenten

Ook consumenten zijn bij ons welkom voor het aanbieden van verzinkwerk. Bij inname van uw producten controleren wij deze op haalbaarheid en uitvoerbaarheid. Indien noodzakelijk kunnen wij in overleg uw producten voor u aanpassen voor het verzinken en eventueel middels ons duplex systeem voorzien van een natlaksysteem of poedercoating.

Weegservice

Bij ontvangst van uw producten worden deze gewogen, aan de hand van deze gegevens kunnen wij direct een richtprijs calculeren zodat u op voorhand weet waar u aan toe bent.

Heeft u vragen neemt u  gerust contact met ons op, ook moeilijke vragen zijn welkom.